Sfeervolle muziek!
Zoek je professionele muziek voor jouw feest, verjaardag, diner of andere gelegenheid?

De afgelopen jaren heb ik met plezier vele optredens mogen verzorgen, piano en zang maar ook alleen pianomuziek. Livemuziek zorgt voor extra sfeer en ik pas het volume uiteraard altijd aan de omgeving en ruimte aan. Tevens organiseer ik regelmatig huisconcerten bij mij thuis vlakbij Hoorn in Noord-Holland. Vanwege corona wordt de datum van alweer het zoveelste concert voor ongeveer 25 mensen in mijn woonkamer nog bekend gemaakt! Uiteraard kan ik ook in jouw huiskamer in heel Nederland of bij mij thuis een exclusief muzikaal optreden verzorgen, op veilige afstand en voor een klein aantal mensen (vanwege bijvoorbeeld corona) is natuurlijk mogelijk. En zelfs een online optreden, dat kan ook! 
Exclusieve liveconcerten voor kleine groepen met de meest recente coronamaatregelen vinden sowieso op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 juni plaats en meer concertdata zijn naast juni ook in juli en augustus 2021. Muziek maakt blij en rustig dus ik zie jullie graag en er is zelfs een privéconcert mogelijk dus stuur me gerust een bericht voor meer info!

De prijs van een optreden op locatie is op aanvraag, want het muzikale optreden kan dichtbij of juist wat verder weg zijn. Ook kan de duur van de presentatie verschillen en misschien is er al een piano aanwezig. Of het betreft een fijn optreden online, met opname vanuit mijn mooie studio bijvoorbeeld, er is veel mogelijk!
Tevens doe ik regelmatig mee aan diverse (theater)muziekprojecten met bijvoorbeeld bands en zanggroepen.
Ik bespreek graag de vele mogelijkheden!

"Mooie muziek, getalenteerde muzikante, een aanrader!"

"Marieke zorgt met haar zang en pianospel voor fijne sfeer."

"Fijn om met Marieke samen te werken."

"Haar optreden viel erg in de smaak bij onze gasten."

 

 

Contact & Boekingen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld